Challenge: leer je hond wandelen zonder trekken in 11 weken.

Heb je soms het gevoel dat je hond met jou gaat wandelen in plaats van andersom? Ben je het beu om heel de tijd aan je viervoeter te sleuren?

Leer je hond wandelen zonder trekken in 11 weken. Elke week krijg je van ons een nieuwe oefening om op 11 weken tijd wandelingen met je hond een pak aangenamer te maken ... voor het baasje EN voor de hond.

(Geen credit card? Mail ons op [email protected] en dan zoeken we samen een oplossing)


Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint op het moment van inschrijven, en gedurende de 11 weken van de challenge krijg je elke week een nieuwe oefening. Daarna blijven alle oefeningen beschikbaar.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Levenslang. Eens je de cursus hebt aangeschaft heb je onbeperkt toegang. Let wel, de eerste 11 weken heb je enkel toegang tot de oefeningen in de 'drip' volgorde. Daarna blijven ze allemaal toegankelijk.

Start nu!