Challenge: leer je hond alleen zijn in 11 weken

Heeft je hond last van verlatingsangst of alleen zijn? Doe er wat aan op 11 weken tijd.

Heeft je hond moeilijkheden met alleen zijn? Laat je je viervoeter telkens opnieuw met pijn in je hart achter? Of heb je vooral schrik een ravage aan te treffen wanneer je terugkomt?

Weet dat er effectieve training bestaat om honden beter te leren omgaan met het alleen zijn. Deze challenge zorgt ervoor dat je de training makkelijk thuis kan uitvoeren. Met elke week nieuwe informatie die je wanneer het jou past kan toepassen. De training duurt 11 weken in het totaal, maar geeft technieken die je kan blijven toepassen en je zullen inspireren.

Deze training is er in de eerste plaats voor honden die moeilijk alleen kunnen blijven. Maar de meeste honden vinden dit niet leuk, dus ze is voor alle honden nuttig. Bovendien is ze ook uitstekend om je algemene band met je huisdier te verbeteren.

Opgelet: indien je geen credit card hebt en toch wil deelnemen, mail dan naar [email protected] Dan helpen we je graag verder.Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint na inschrijving met week 1, en elke week krijg je toegang tot een nieuwe challenge. Na week 11 blijf je onbeperkt toegang hebben, dus je kan het afwerken aan eigen tempo en blijven gebruiken.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Zoals al gezegd, onbeperkt in tijd. Dat wil ook zeggen dat wanneer er achteraf revisies zouden zijn, je deze ook kan meepikken.

Start nu!