1 commando voor je hond per week challenge (14 weken)

Begin elke week met je hond een nieuw commando aan te leren op een moderne, positieve manier.

Je wil graag je hond een aantal basiscommando’s aanleren, maar je persoonlijk schema laat niet toe om op regelmatige tijdstippen naar je locale hondenschool te gaan? Dan brengen we de hondenschool naar je toe!

Ga de uitdaging aan om in een viertaal maanden alle basiscommando’s aan je hond aan te leren. Gedurende 14 weken krijg je elke week een nieuw commando stap voor stap uitgelegd om in te oefenen. In stappen uitgeschreven en met een video door Inge Pauwels om de oefening te verduidelijken.

Waarom kies je voor deze challenge?

  • Hondenscholen werken met vaste uren, dit doe je wanneer het jou het best uitkomt.
  • Hondenscholen zijn niet altijd vlakbij, dit doe je in je eigen omgeving.
  • Onze methode is positief en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, niet op methodes die al decennia gebruikt worden en ondertussen achterhaald zijn.
  • Onze methode legt de focus op een goeie band met je hond.
  • Elke les is duidelijk uitgelegd, stap voor stap.
  • Toscanzahoeve gebruikt deze technieken met veel succes in de eigen hondenschool, maar ook bij het opleiden van therapiehonden.

En dit alles aan de superaantrekkelijk prijs van 24,9 EURO!

(Geen credit card? Mail ons op [email protected] en dan zoeken we samen een oplossing)


Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Hoe lang duurt deze cursus?
De challenge duurt 14 weken. Je krijgt elke keer een nieuw commando. En een aantal extra's. We raden je aan het tempo van de cursus te volgen voor maximaal resultaat. Maar de lessen blijven zichtbaar, je kan ze dus op je eigen tempo volgen. Een weekje verlof inhalen of een tijdelijke break om welke reden dan ook is dus geen probleem.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Wat dacht je van levenslang? Eenmaal aangeschaft, heb je onbeperkt toegang tot de cursus. Je kan er dus altijd naar teruggrijpen om te herhalen ... of wie weet kon je niet weerstaan aan die schattige viervoeter die op je zat te wachten in het asiel ....
Over welke commando's gaat het?
We beginnen met de absolute basiscommando's zoals 'voet' en 'zit'. Daarna zorgen we voor een mooi evenwicht zodat je een perfecte basis hebt van alle commando's die het meest nuttig zullen zijn voor de alledaagse interactie met je viervoeter. Alle namen noemen gaan we niet doen, ook al omdat het niet relevant is. Het gaat namelijk niet om het woord, maar om de handeling erachter. Je zou perfect het woord 'tomaat' kunnen gebruiken in plaats van 'zit' om je hond zitten aan te leren. Je hond spreekt geen Nederlands :)
Mijn hond kent al een paar basiscommando's. Is deze cursus dan nog nuttig?
Absoluut. In de eerste plaats gaat het over 14 commando's en nog wat extra's. Maar we leren je niet alleen de commando's op zich aan, maar ook onze methodiek gebaseerd op een positieve benadering. Heel wat commando's worden op een verouderde manier aangeleerd, zeker in de klassieke hondenschool. Deze benadering zorgt niet altijd voor een betere band tussen honden en baasjes, soms zelfs het tegenovergestelde. Zelfs wanneer je hond al een paar commando's kent zal onze methode een meerwaarde voor je betekenen.

Start nu!