Challenge: in 8 weken tijd een fantastische pup (of hond) in huis.

Als we een puppy aanschaffen of een nieuwe hond verwelkomen in ons gezin hebben we allerlei idyllische beelden in ons hoofd. We hebben allemaal al onbewust torenhoge verwachtingen gecreëerd nog voor de nieuwe hond in huis is. Zelfs mensen die niet aan hun proefstuk toe zijn hebben verwachtingen.

Feit is dat je een ongelooflijk schattige puppy of een supernieuwe fijne hond in huis hebt gehaald die waarschijnlijk niet aan je verwachten zal voldoen – op dit moment.

In deze 8-weken-durende challenge dagen we je uit om echt aan de slag te gaan met je pup of nieuwe hond.

In die 8 weken geven we je elke week een uitdaging om rond te werken – zo maak je een fijne start met je nieuwe hond.

Heb je daarna de perfecte viervoeter? Ja en nee. Aan de ene kant bestaat perfect niet, aan de andere kant vinden we eigenlijk alle honden perfect. Maar je zal een geweldige hond in huis hebben, en daar een geweldige band mee hebben. En dat is wat onze challenge voor oog heeft.


Uw lesgever


Anne Appeltans-Janssen
Anne Appeltans-Janssen

Hondengedragstherapeut en trainer

Teamcoach

Persoonlijke en Loopbaancoach

Copywriter en PR


Veelgestelde vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
Zodra je bent ingeschreven! Je krijgt na inschrijven en betaling direct toegang tot de inleiding en de eerste challenge. Daarna krijg je elke week toegang tot een nieuwe challenge, tot we aan challenge 9 zijn.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Levenslang. Eenmaal je de cursus / challenge hebt aangekocht is deze van jou. Je kan die dus gerust nog een keer gebruiken bij de volgende pup. Eenmaal alle challenges zichtbaar zijn blijft dat zo.
Werkt dit ook met oudere honden?
Het korte antwoord: JA Het iets langere antwoord: Het ideale moment is inderdaad om dit te beginnen op 8 weken. Maar de technieken hebben wel degelijk ook een zeer goed resultaat bij oudere honden. Ze draaien namelijk in de eerste plaats rond het verbeteren van de band tussen hond en baasjes.

Start nu!