Online coachingprogramma

8 afleveringen met webmateriaal om aan jezelf te werken.

In dit pakket behandelen we onderwerpen rond communicatie en zelfontwikkeling die handig zijn in onze relatie en op de werkvloer.

Elke week ontvang je een online cursus die je op eigen tempo doorneemt. Je blijft onbeperkt toegang hebben tot de eerdere afleveringen.

8 thema’s thema’s die aan bod komen:
1. Wie ben ik -leer je eigen kwaliteiten kennen
2. Vergroot je stressbestendigheid
3. E-smog
4. Delegeren, feedback geven en krijgen.
5. Vergroot je zelfvertrouwen
6. Hartcoherentie
7. Versimpel je leven en ga beter om met tijd.
8. Doelen stellen.

Investering in jezelf: 190 euro voor het pakket

(Geen credit card? Mail ons op [email protected] en dan zoeken we samen een oplossing)


Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe les gedurende 8 weken. Daarna blijf je toegang hebben tot alle materiaal, onbeperkt in tijd.
Waarom niet alle materiaal ineens?
We hebben gekozen voor deze timing omwille van een paar redenen. 1. We willen dat je over het materiaal voldoende nadenkt voordat je aan het volgende hoofdstuk begint. 2. We willen je niet overdonderen en afschrikken met te veel informatie ineens. 3. Door de timing zal je minimum 8 weken bezig zijn met jezelf met een beter resultaat tot gevolg.

Start nu!