Challenge naar een gezond, gelukkig en succesvol leven.

In negen weken naar een gelukkiger en gezonder bestaan.

Ben je perfect gelukkig en gezond, 24/7? Fijn, dan mag je deze cursus vergeten.

Voor de meer dan 99% percent anderen presenteren we met trots deze 9 weken durende challenge rond levenskwaliteit. In 9 weken reiken we je een schat aan middelen en gedachten aan om je levenskwaliteit gevoelig te verbeteren.

Leef gezonder, gelukkiger en met minder stress. Verhoog je veerkracht en ga beter om met tegenslagen. Een gezonde geest in een gezond lichaam hoeft echt geen utopie te zijn!

Deze challenge belooft geen mirakels. We zijn er echter zeker van dat iedereen er heel wat uit kan halen en zich door onze oefeningen en inzichten beter en blijer door het leven kan gaan. We wapenen je tegen de uitdagingen van deze jachtige en onzekere tijden, werken aan je zelfvertrouwen en je vermogen om los te laten waar je toch geen invloed op hebt.

(Geen credit card? Mail ons op [email protected] en dan zoeken we samen een oplossing)

Kortom, deze challenge is het beste geschenk dat je jezelf kan geven. Al mag je hem uiteraard ook aan iemand anders cadeau doen!


Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Een challenge? Hoe werkt dat?
Je krijgt van ons elke week een nieuwe les, gedurende de duur van de challenge. Je blijft gewoon dezelfde login gegevens gebruiken die je aanmaakt.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Eenmaal je de cursus aanschaft heb je levenslang toegang. Je kan dus telkens opnieuw het materiaal gebruiken om op te frissen en te herhalen waar nodig. In het geval van deze challenge raden we ook aan om die elk jaar een keertje opnieuw te doen. (Meer mag ook hoor)

Start nu!