Challenge: 10 tips om je hond af te koelen.

Honden kunnen behoorlijk veel last hebben van de hitte. In deze challenge dagen we je elke 2 dagen uit met een nieuwe tip zodat je tijdens de hete zomers optimaal kan zorgen voor je viervoeters.

In het totaal krijg je van ons tien tips en/of oefeningen.

Daarna blijf je toegang hebben en kan je de tips telkens opnieuw nalezen wanneer nodig.


Uw lesgever


Inge Pauwels
Inge Pauwels

Inge groeide op tussen de honden, katten en andere dieren op de boerderij van haar ouders. Ze ontwikkelde er een sterke band met dieren, kruiden en de natuur.

Na haar studies communicatie werkte Inge in de sales/management en als zelfstandige zakenvrouw. Na een moeilijke periode ‘hervond’ ze haar authentieke zelf en keerde terug naar dieren en de natuur. Ze werd erkend holistisch gedragstherapeut.

In 2003 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Inge combineerde haar kennis van de mensen- en dierenwereld in Toscanzahoeve, een holistisch dierengedragscentrum. Het werd het enige erkende Belgische opleidingscentrum voor bijv. hondengedragstherapeuten.

Nu is ze klaar om haar kennis ook online te delen, met dezelfde gedrevenheid en passie. En met materiaal uit haar 'live' lessen. Zo voelt het aan of je er bij in de klas zit!


Veelgestelde vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De eerste tip krijg je onmiddellijk bij inschrijven. Daarna krijg je elke 2 dagen een nieuwe tip. De oudere tips blijven beschikbaar.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Onbeperkt. Eens aangekocht blijft de cursus toegankelijk voor je.

Start nu!